Nevjerojatni prizori iz Njemačkog grada: Zbog obilne tuče na ulice izašle ralice

admin
0 0
Read Time:51 Second

Dok se Slovenci i u manjoj mjeri Hrvati bore s poplavama, dio Njemačke je pogodila snažna oluja popračena tučom. Nevjerojatne snimke iz Reutlingena na prvu izgledaju kao sniježna mećava kakva priliči siječnju, a ne ljetni pljusak.

Nevrijeme je pogodilo Reutlingen u Baden-Württembergu u petak iza 16 sati. U kratkom roku napadalo je i više od 30 centimetara tuče, a u kombinaciji s lišćem i otpadom, komadi leda začepili su odvodne cijevi te su poplavljene garaže, podrumi i stambeni objekti, prenosi Fenix magazin.

Razina rijeke Echaze je za pet minuta porasla za 1,50 metar, ali se srećom nije izlila iz korita, no tehničke službe i vatrogasci imali su pune ruke posla, a na ulice su izašle i ralice!

Snimke iz pogođenog grada prikazuju ulicane okovane ledom i zbunjene stanovnike koji bosi stoje na vratima i u nevjerici gledaju oko sebe, ili pak u kratkim rukavima izviruju iz objekata u kojima su potražili zaklon.

Reutligen se nalazi nedaleko od Stuttgarta na jugozapadu Njemačke, oko osam sati vožnje od Zagreba.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Plaće nedovoljno rasle, mladi iz BiH žele otići čim završe školovanje

Desetljeće je od srpnja 2013., kad je krenuo novi, veliki egzodus iz BiH. Mnogi koji su imali dokumente Hrvatske, odnosno Europske unije, krenuli su putem Europe vidjeti što se nudi na tržištu rada, povlačeći u međuvremenu sa sobom obitelji. Ubrzo nakon toga više nisu odlazili samo oni s dokumentima EU, […]

Pretplatite se