Hrvatska U-21 reprezentacija u playoffu za Euro igra protiv Danske

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

 

Hrvatska U-21 reprezentacija danas od 18 sati na Aldo Drosini u Puli igra prvu utakmicu doigravanja protiv Danske za odlazak na Europsko prvenstvo.

 

Mladi Hrvati imali su velike izglede da izbore Euro bez dodatnih kvalifikacija, no nakon šest pobjeda iz šest utakmica, osvojili su jedan iz tri utakmice i kompromitirali odlazak na europsku smotru.

 

U ožujku su izabranici Igora Bišćana kod kuće remizirali s Austrijom 0-0 i izgubila od Finske 3-2, a potom u lipnju na nevjerojatan način izgubili i u Norveškoj 3-2 primivši dva gola u sudačkoj nadoknadi!

Sve to bacilo je Bišćanove izabranike u play-off i, kako to obično bude, ždrijeb je dodijelio najtežeg suparnika Dansku.

– Momčad diše vrlo dobro, atmosfera je dobra i mislim da ćemo spremni dočekati utakmicu. Danska je vrlo dobra ekipa s odličnim pojedincima. Imaju nedostatke u obrani i nadajmo se iskoristiti šanse i pobijediti. Mislim da su Danci najkvalitetniji od svih Skandinavaca i to će pokazati u ove dvije utakmice, a nadam se da ćemo se mi pokazati u boljem svjetlu. Očekujemo brzu ekipu koja igra napadački, atraktivan nogomet. Znamo što možemo očekivati, imaju neke uigrane stvari unutar momčadi – dodao je branič Bartol Franjić.

– Nažalost, nismo se uspjeli kvalificirati kroz grupu. Sami smo za to krivi. Ždrijeb nas nije pomazio, ali ako želiš otići na Euro moraš to zaslužiti. Morat ćemo biti na nivou. Bitna utakmica. Moramo pokazati Hrvatsku, pokazati naše kvalitete. Rekao bi da smo jaki na lopti i da na tome moramo graditi igru – kazao je Hrvoje Smolčić.

 

protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Mostaru pronađeno 4 kg eksploziva

U nastavku operativno-taktičke akcije „Hum“ u kojoj je u toku jučerašnjeg dana (22.09.2022. godine) slobode lišen vođa kriminalne organizacije S.Đ, policijski službenici Federalne uprave su na području Mostara otkrili i izuzeli: više od 4 kg NN materije koja svojim izgledom podsjeća na eksploziv, četiri puške, tri ručne bombe, određenu količinu […]

Pretplatite se