POŽAR NA JAHORINI: Vatra uhvatila i minirano područje

admin
0 0
Read Time:46 Second

Na južnoj strani Jahorine je izbio požar jučer poslijepodne i još uvijek je aktivan. Radi se o nepristupačnom terenu, a prema informacijama, jedan dio teritorija gdje je aktivan požar je i miniran, piše Klix.ba.

Redovito ga obilaze vatrogasci, ali ga nitko ne gasi.

Šef Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin za Klix.ba je rekao kako je na terenu jedna ekipa koja nadzire ovaj dio, a tijekom dana su ovaj dio obilazili i pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Županije Sarajevo.

“Jedan dio ovog dijela je miniran. Prema informacijama vatrogasaca iz Županije Sarajevo, požar ne prijeti ničemu, kreće se prema pjeskovitom terenu i zato se očekuje da će sam biti ugašen”, naveo je Vukadin.

Iako ovaj dio pripada FBiH, on napominje da će se zajednički surađivati u slučaju potrebe, kao i do sada.

Ekipi vatrogasaca iz Istočnog Sarajeva je nemoguće prići ovom dijelu upravo jer navodno još ima mina u nekim dijelovima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Donald Trump ranjen u pucnjavi na skupu u Pennsylvaniji

Bivši predsjednik i republikanski predsjednički kandidat Donald Trump napadnut je na skupu u Pennsylvaniji i lakše ozlijeđen. Sve se dogodilo u gradu Butleru u Pennsylvaniji dok se Trump obraćao pristašama okupljenima na skupu u sklopu njegove kampanje. Napadač je identificiran i ubijen. U pucnjavi je ubijen jedan od sudionika skupa, […]

Pretplatite se