Donald Trump ranjen u pucnjavi na skupu u Pennsylvaniji

admin
0 0
Read Time:44 Second

Bivši predsjednik i republikanski predsjednički kandidat Donald Trump napadnut je na skupu u Pennsylvaniji i lakše ozlijeđen.

Sve se dogodilo u gradu Butleru u Pennsylvaniji dok se Trump obraćao pristašama okupljenima na skupu u sklopu njegove kampanje.

Napadač je identificiran i ubijen. U pucnjavi je ubijen jedan od sudionika skupa, a još su dvije osobe ranjene i u teškom su stanju, potvrdila je policija.

FBI je kao napadača identificirao 20-godišnjeg Thomasa Matthewa Crooksa.

Napad na Donalda Trumpa potaknuo je pitanja o tome kako je republikanski predsjednički zaštićen tijekom kampanje i što je uzrokovalo očite sigurnosne propuste na tom skupu.

Američka tajna služba je neutralizirala napadača koji je preminuo, stoji u izjavi objavljenoj na X-u. Osumnjičeni napadač ispalio je više hitaca prema pozornici s povišenog položaja izvan skupa, stoji u priopćenju.

Jedan od gledatelja je poginuo, a dvoje je teško ozlijeđeno i u kritičnom su stanju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

NBA klub priprema ugovor za košarkaša iz BiH - Livno

Karlo Matković, rođen je 2001. u hrvatskoj obitelji u Livnu, visok je 208 centimetara, a košarkom se počeo baviti u Cedeviti, dok je još bila u Zagrebu. Tri je godine proveo u njenim mlađim kategorijama, kao 17-godišnjak je promoviran u prvu momčad za utakmice hrvatskog prvenstva, ali već iduće sezone […]

Pretplatite se