Đoković pobijedio Ameriku na terenu i tribinama. Onda je uzeo mikrofon i počeo ludilo

admin
0 0
Read Time:42 Second

POBJEDOM protiv američkog tenisača Taylora Fritza, devetog na ATP ljestvici sa 6:1, 6:4, 6:4, Novak Đoković je osigurao polufinale US Opena. No, kao i uvijek u New Yorku, nije se borio samo protiv suparnika. Đokovića tamošnja publika baš ne voli, a to je posebno došlo do izražaja kada je igrao protiv domaćeg tenisača.

U drami šestog gema trećeg seta gledatelji su Đokovića ometali prilikom servisa na break-lopti, a on je odgovorio psovkama na njihov račun. No, do kraja je pobijedio i Amerikanca na terenu i Amerikance na tribinama. Đoković je zatim slavio totalni trijumf tako što je poslije davanja izjava nakon meča uzeo mikrofon i povikao: “Jeste li spremni?”, a kada je s tribina dobio potvrdan odgovor, počeo je pjevati refren legendarne pjesme You gotta fight for your right to party kultnog njujorškog banda Beastie Boys.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Facebook gasi rubriku vijesti u Njemačkoj, Francuskoj i Britaniji

FACEBOOK je izvijestio da će početkom prosinca ukinuti rubriku vijesti u Velikoj Britaniji, Francuskoj i Njemačkoj i fokusirati se na kratke videosadržaje. Odluka je donesena u skladu s Facebookovom strategijom usmjeravanja resursa na područja koja više zanimaju korisnike, tvrde u kompaniji. Korisnici posjećuju platformu u prvom redu radi društvenih veza […]

Pretplatite se