Nastavlja se dijalog s Europskom unijom

admin
0 0
Read Time:53 Second
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine usvojilo je informaciju Direkcije za europske integracije o održavanju sedmog sastanka Odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Europske unije i Bosne i Hercegovine, 19. rujna 2024. godine u Bruxellesu, javlja Anadolu.
Izaslanstvo Bosne i Hercegovine sastavljeno od predstavnika nadležnih državnih, entitetskih, kantonalnih i institucija Brčko distrikta BiH predvodit će direktorica Direkcije za europske integracije Elvira Habota, koja će biti dostupna novinarima u vezi s ovim sastankom. Izaslanstvo BiH i Europske komisije na ovom sastanku razgovarat će o statusu europskih integracija u Bosni i Hercegovini u svjetlu ispunjavanja ključnih prioriteta u okviru političkih i ekonomskih kriterija, provedbi Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kao i o financijskoj pomoći Europske unije.
Vijeće ministara BiH primilo je k znanju informaciju o radu Radne grupe za izradu Zakona o graničnoj kontroli te je izrazilo zabrinutost zbog nedostavljanja usuglašenog nacrta Zakona o graničnoj kontroli.
S tim u vezi zadužena je Radna grupa da najkasnije do 31. listopada ove godine poduzme sve nužne aktivnosti na prevladavanju oprečnih stavova u cilju konačnog usuglašavanja teksta nacrta Zakona o graničnoj kontroli.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Hrvatskoj uhićene tri osobe s potjernice

Hrvatska policija uhitila je u Zagrebu srpskog državljanina za kojim su srpske vlasti raspisale potjernicu, kao i još trojicu stranih državljanina, od kojih su dvojica iz BiH. Uhićeni 48-godišnji srpski državljanin je u Srbiji odslužio 15-godišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva 1998. godine, a sada je uhićen na temelju Interpolove tjeralice […]

Pretplatite se