Fra Željko Barbarić predstavlja „Intenzivnu njegu“ u Širokom Brijegu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second
Fra Željko Barbarić predstavlja knjigu „Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“ u novoj samostanskoj dvorani na Širokom Brijegu u četvrtak, 14. rujna s početkom u 19:30 sati.
O knjizi će govoriti fra Ivan Penavić, prof. Mirela Lovrić, fra Mladen Rozić i sam autor, dok su za glazbeni dio zadužene Petra i Jimi.

Sav prihod od prodanih knjiga ide za potrebe centra Marija – Naša nada.

„Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“ sastavljena je od 34 priče pisane u formi pisama ili razgovora s najboljim prijateljem.

Fra Željko, koji je inače rodom iz Širokog Brijega, izdao je već jednu knjigu pod nazivom „Pretežno vedro“, što je ujedno i naslov njegove Facebook stranice na kojoj svakodnevno objavljuje svoje misli.

O fra Željku Barbariću

Rođen 1986. u Hercegovini gdje je i proveo prvih četrnaest godina života u po ničemu i po svemu posebnoj obitelji. Franjevac, član Reda Manje braće od 2004. Svećenik od 2011. Nasljeduje Gospodina po primjeru asiškog Siromaška osluškujući Riječ i zapisujući poneku riječ o svojim putovanjima. Hercegovina, Bosna, Hrvatska, New York i sada Jeruzalem, Sveta zemlja. Za vrijeme službe u New Yorku završava i specijalistički postdiplomski studij iz terapeutskog savjetovanja na Sveučilištu Fordham. U Jeruzalemu služi kao čuvar Svetoga groba i duhovnik jeruzalemskog samostana Svetog Spasitelja. Svoj književni prvijenac pod naslovom Pretežno vedro objavljuje 2016. godine.

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook / Fra Željko Barbarić)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Izvlačili zmiju iz automobila u Mostaru

U protekla 24 sata u HNŽ-u bilo je nekoliko intervencija vatrogasaca. Prema izvještaju Civilne zaštite HNŽ-a zabilježena su četiri požara. Na području Mostara gorio je otpad kod Uborak i u Bakinoj Luci, dok je na području Čapljine gorio biljni otpad i nisko raslinje u Gabeli, te trava i nisko raslinje. […]

Pretplatite se