Mamićeva izjava zapalila internet

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je nevjerojatan uspjeh i na SP-u u Kataru svladala Maroko (2:1) u utakmici za treće mjesto. Vatreni su tako u samo 24 godine stigli do treće medalje na svjetskim prvenstvima. Prije katarske bronce vatreni su 2018. bili drugi, a 1998. treći. A nakon ovog uspjeha Hrvatske, javio se i bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić koji je iz BiH poručio:

“Treći put u posljednjih sedam svjetskih prvenstava Hrvatska se penje na postolje u konkurenciji 211 zemalja. Zemlja od 3,5 milijuna stanovnika. Drugi put u četiri godine osvajamo medalju. David protiv mnoštva Golijata. Devet igrača Dinama večeras je igralo u utakmici koja Hrvatskoj donosi novu svjetsku broncu, a oba strijelca su Dinamovi dragulji. Srce puno kao kuća. Bravo Daliću, bravo momci! Igraj moja Hrvatska”, napisao je Mamić za Facebooku i za ovu objavu u sat vremena dobio gotovo 10 tisuća likeova.

Podsjećamo, ovih se dana opet pokazalo da je Mamić utjecajan u Dinamu iako ne želi u Hrvatsku jer bi bio uhićen. Na nedavnoj skupštini kluba pokazalo se da jedna struja čuva leđa Zdravku Mamiću kojeg neki i dalje smatraju stvarnim gazdom maksimirskog velikana, dok je druga strana naklonjena Krešimiru Antoliću, čija je smjena pokrenuta, piše Večernji list.hr.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uložen veliki novac, a zadruga prazna: Prijeti li livanjskom siru nestanak?

Prvi bh. proizvod sa oznakom zaštićenog porijekla livanjski sir, proizvodi se duže od 130 godina, no proizvođača je sve je manje. Prostorije zadruge predviđene za podršku malim proizvođačima, skladištenje i prodaju sira, u koje je uloženo blizu milijun maraka, zjape prazne, izvještava Radio Slobodna Europa. Iz Udruženja proizvođača autohtonog livanjskog […]

Pretplatite se