Biden kaže da se kandidira jer Trump želi ‘uništiti demokraciju’

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

“Kandidiram se jer je demokracija u pitanju, jer je 2024. demokracija ponovno na glasanju. I neka nema sumnje: Donald Trump i njegovi MAGA republikanci odlučni su uništiti američku demokraciju.”, rekao je Biden

Joe Biden, najstariji američki predsjednik ikada, rekao je kako razumije fokus na svoje godine, ali da se kandidirao za reizbor jer je Donald Trump želi “uništiti” američku demokraciju, prenosi AFP.

Ovaj 80-godišnjak obično izbjegava pitanje starosti, ali se pozabavio s tim tijekom prikupljanja sredstava u kazalištu na Broadwayu u New Yorku, rekavši da mu je njegovo iskustvo pomoglo da se nosi sa krizama poput Ukrajine i Covida.

– Čini se da je mnogo ljudi fokusirano na moje godine. Shvaćam, vjerujte mi, znam to više od ikoga – kazao je Biden.

Dodao je: “Kandidiram se jer je demokracija u pitanju, jer je 2024. demokracija ponovno na glasanju. I neka nema sumnje: Donald Trump i njegovi MAGA republikanci odlučni su uništiti američku demokraciju.”

Demokrat je dodao kako se neće “klanjati” “diktatorima” i optužio Trumpa – čiji je slogan Učinimo Ameriku ponovo velikom (Make America Great Again – MAGA) – da je to učinio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da američki glasači imaju zabrinutost zbog Bidenovih godina uoči vjerojatnog revanša sljedeće godine protiv Trumpa, kojeg je pobijedio 2020.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MMF: Ograničiti rast plaća u javnom sektoru, smanjiti tekuću potrošnju

Smanjiti javnu potrošnju i ograničiti rast plaća u javnom sektoru – poruka je koja se može iščitati iz novog izvješća Međunarodnog monetarnog fonda za BiH (MMF), a koje, uz ostalo, donosi i analizu trenutačnih gospodarskih kretanja u BiH i okruženju te daje procjene za ovu godinu, uz nekoliko jasnih poruka […]

Pretplatite se