Osnovna škola za djecu s posebnim potrebama Mostar dobila specijalizirano vozilo

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

MOSTAR, 2. listopada – Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg sudjelovao je na svečanosti Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar, upriličenoj u povodu završetka velike akcije „Ti si moj anđeo“ u kojoj su prikupljena sredstva za nabavku školskoga mini-busa

Radi se o specijaliziranom vozilu za djecu s posebnim potrebama za čiju je kupnju Vlada HNŽ-a izdvojila 110.000 KM od ukupno 162.000 KM koliko je vozilo koštalo, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Iskazavši posebnu zahvalu Vladi HNŽ-a i predsjedniku Hercegu, ravnateljica škole Maja Mustapić istaknula je kako će specijalizirano vozilo, nabavljeno u sklopu ove akcije, u velikoj mjeri olakšati rad s korisnicima njihovih usluga, tim prije što njihovi štićenici dolaze iz svih gradova i općina na području HNŽ-a.

Herceg je ovom prigodom podsjetio na to da Vlada HNŽ-a kontinuirano podupire brojne udruge i ustanove koje provode različite projekte vezane za socijalnu skrb i zaštitu djece, poglavito onih pojedinaca koji su u potrebi posebne skrbi i njege, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

– Prepoznavši napore i trud ljudi koje je okupio projekt „Ti si moj anđeo“, s radošću smo prihvatili biti dio ove vrijedne akcije. Radostan sam što i danas vidim konkretne rezultate pružene potpore, osobito što smo bili u mogućnosti pomoći rad ove ustanove koju neizmjerno cijenim i koja mi je, iskreno, bliska srcu – poručio je Herceg.

Predsjednik Vlade HNŽ-a zahvalio je djelatnicima Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar na njihovu nesebičnom zalaganju u osposobljavanju učenika osnovnim znanjima, navikama i vještinama prilagođen individualnim potrebama učenika, sve s ciljem njihove izgradnje u ravnopravne članove naše društvene zajednice, stoji u priopćenju.

FENA Foto: Vlada HNŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FMON čestitao studentima i profesorima početak nove akademske godine

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti čestitalo je u ponedjeljak početak nove akademske 2023./2024. godine svim studentima i profesorima na visokoškolskim ustanovama u Federaciji Bosne i Hercegovine, sa željom da budu uspješni u ostvarenju svojih akademskih zadataka na putu osobnog te profesionalnog razvoja i napretka. Ministarstvo također poziva sve studente, studentske […]

Pretplatite se