Loše vijesti za vatrene: Kramarić definitivno propušta Tursku i Wales

admin
0 0
Read Time:39 Second

Nakon detaljnih pregleda liječničke službe hrvatske nogometne reprezentacije, ustanovljeno je kako je njegova ozljeda mišića takve prirode da se hrvatski napadač u idućih tjedan dana ne bi mogao oporaviti za predstojeće susrete.

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić neće konkurirati za nadolazeće kvalifikacijske dvoboje protiv Turske i Walesa.

Hrvatska nogometna reprezentacija u nastavku kvalifikacija za EURO 2024. dočekuje Tursku u Osijeku te potom gostuje kod Walesa u Cardiffu, a te će dvije utakmice propustiti napadač njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić.

Nakon detaljnih pregleda liječničke službe hrvatske nogometne reprezentacije, ustanovljeno je kako je njegova ozljeda mišića takve prirode da se hrvatski napadač u idućih tjedan dana ne bi mogao oporaviti za predstojeće susrete.

Stoga je procijenjeno kako je najbolje da nastavi s odgovarajućim terapijama u svom klubu.

Večernji.ba Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FBiH: Pad broja nezaposlenih

Krajem kolovoza na evidencijama kantonalnih službi za zapošljavanje bila je registrirana 276.931 osoba, što je u odnosu na prethodni mjesec smanjenje za 125. Prema podacima Federalnog zavoda za zapošljavanje, udio ženske populacije u broju nezaposlenih iznosi 165.763, odnosno 59,86 posto. Od ukupnog broja nezaposlenih, 189.934 (68,59 posto) su stručne, 86.997 […]

Pretplatite se