Taksisti iz Sarajeva dovode migrante na granične prijelaze kod Ljubuškog

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second
Policijski službenici Granične policije BiH zatekli su kod Crvenog Grma pet migranata u taksi vozilu kojim je upravljao vozač iz Sarajeva.

Dana 26. kolovoza 2024. godine u 23:50 sati u PU Ljubuški putem telefona obratio se voditelj smjene GP BiH, i i prijavio da su policijski službenici GP BiH u blizini MGP Crveni Grm zaustavili taxi vozilo marke,,Passat” kojim je upravljao vozač s područja Sarajeva, koji je prevozio pet NN osoba – migranata koji nemaju osobne dokumente, te da je prilikom postupanja do njih došlo vozilo marke ,,BMW” iz kojeg je izišlo više NN osoba koje su oštetile gore spomenuto taxi vozilo, nakon čega se udaljavaju u nepoznatom smjeru, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

Po zaprimanju prijave na mjesto događaja izišli su policijski službenici uniformirane policije i Odjela kriminalističke policije PU Ljubuški koji su o događaju izvijestili dežurnog tužitelja ŽT ŽZH Široki Brijeg koji je naložio da se izvrše očevidne radnje zbog osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari.

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Ljubuški su utvrdili da svih pet osoba posjeduju putne isprave, te se poduzimaju mjere i radnje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti navedenog događaja.

Zbog mogućeg eventualnog porasta ilegalnih migranata PU Ljubuški će na području svoje nadležnosti pojačati policijski nadzor, priopćeno je.

 

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH: U poštanskoj pošiljci pronađena droga

Kako je priopćeno, policijski službenici Federalne uprave policije, Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe droga, su u suradnji sa službenicima Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, BH Pošte i Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, a pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti na području […]

Pretplatite se