BiH: U poštanskoj pošiljci pronađena droga

admin
0 0
Read Time:52 Second

Kako je priopćeno, policijski službenici Federalne uprave policije, Odjeljenja za borbu protiv zloupotrebe droga, su u suradnji sa službenicima Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, BH Pošte i Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, a pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, poduzimali mjere i radnje iz svoje nadležnosti na području Sarajevske županije, a vezano za dokumentiranje kaznenog djela „Neovlašteni promet opojnim drogama“ iz članka 195. Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine.

U sklopu navedenih aktivnosti, a na osnovu Naredbi suda Bosne i Hercegovine, izvršen je pretres osobe A.H. (1997.) iz Sarajeva i poštanske pošiljke. Pretresanje osobe i pošiljke izvršeno je zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, kojom prilikom je unutar paketa pronađeno skrivenih cca 1051 komad tableta MDMA Ecstasy i jedan paket cca 100 gr. sa sadržajem opojne droge „Amfetamin“ – Ice“.

Prilikom pretresanja pronađeni su i drugi predmeti koji potiču ili se dovode u vezu s predmetnim kaznenim djelom.

Osoba lišena slobode je kriminalistički obrađena u službenim prostorijama Federalne uprave policije i zadržana u pritvoru do predaje izvještaja postupajućem tužitelju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uskoro se otvara jedan od najdužih tunela u Hrvatskoj

Nakon nešto manje od četiri godine od početka radova na tunelu Učka, druga cijev bit će puštena u promet 12. rujna, do kada bi trebali završiti preostali radovi i testiranje ugrađene opreme. Nova cijev tunela Učka, dužine 5.630 metara, zajedno s dijelom autoceste od novog čvora Vranja i odmorištem s […]

Pretplatite se