Nikola Vlašić pao u nesvijest na utakmici protiv Intera. Vatrenom su odmah svi trčali u pomoć

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

U pomoć su mu odmah pritrčali kako suigrači tako i protivnički igrači, a na teren je vrlo brzo stiglo i liječnička ekipa. Srećom, hrvatski veznjak je ubrzo došao sebi i na nogama napustio teren.

Nogomeaši Intera preuzeli su vrh ljestvice talijanskog prvenstva uvjerljivom 3-0 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Torina u susretu 9. kola. Inter je protiv momčadi koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić put do pobjede pronašao u drugom poluvremenu. Prvi je gol postigao Thuram (59) nakon lijepog dodvanja Dumfriesa, na 2-0 povisio je Lautaro (67) glavom nakon kornera, a konačni rezultat postavio je Calhanoglu (90+5-11m) s bijele točke.

Inter sada ima 22 boda, jedan više od gradskog rivala Milana koji će u nedjelju ugostiti Juventus.

Nikola Vlašić igrao je u subotu čitav susret za Torino koji je 14. s devet bodova. Međutim, pred kraj utakmice Vlašić je bio u jednom dvoboju s protivničkim igračem na sredini terena nakon čega se srušio na pod i ostao nepomično ležati.

U pomoć su mu odmah pritrčali kako suigrači tako i protivnički igrači, a na teren je vrlo brzo stiglo i liječnička ekipa. Srećom, hrvatski veznjak je ubrzo došao sebi i na nogama napustio teren. Talijanski mediji pretpostavljaju da je uzrok nesvjestice bio udarac u potiljak koji je Vlašić zadobio u duelu.

Ranije u subotu je aktualni prvak Napoli kao gost svladao Veronu sa 3-1 (2-0). Napolitance je u prednost doveo Politano (27), da bi pobjedu s dva gola, prvim pred kraj prvog, a drugim početkom drugog poluvremena, osigurao Kvarachelija (43, 55). Do kraja susreta je Lazović (60) tek ublažio poraz Verone.

Napoli je sada peti sa 17 bodova, koliko imaju i treći Juventus te četvrta Fiorentina, dok je Verona 16. s osam bodova.

Večernji.ba

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SPOMEN OBILJEŽJE HRVATSKIM DOMOLJUBIMA POSTAVLJENO U STUTTGARTU

Hrvatska kulturna zajednica Stuttgart je sa svojim vrijednim članovima pokrenula inicijativu i uspjela realizirati i dovesti do kraja posao svake hvale vrijedan. U subotu 21.10.2023.godine, na zgradi Generalnog konzulata RH u najvećoj gradskoj četvrti Bad Cannstattu ( Liebenzeller Str.5), u Stuttgartu je otkrivena spomen ploča hrvatskim domoljubima. Oni su bili […]

Pretplatite se