Hrvatica nakon jednog telefonskog poziva ostala bez 46 tisuća eura

admin
0 0
Read Time:31 Second
Hrvatska policija traga za nepoznatim počiniteljem te poziva građane da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisuju na sumnjivim stranicama ili aplikacijama.

Osječko- baranjska policija traga za prevarantom koji je 69-godišnjakinju, obećavajući joj zaradu na trgovanju kritpovalutama, oštetio za više od 46 tisuća eura, izvijestila je u subotu policija.

Prevaranat u petak je telefonom kontaktirao 69-godišnjakinju i obavijestio da je zaradila u trgovanju s kriptovalutama, piše Hina.

Kada je, zbog isplate zarade, 69-godišnjakinja nepoznatoj osobi proslijedila svoje podatke i podatke s bankovne kartice, s računa joj je u nekoliko transakcija ukupno skinuto više od 46.500 eura.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Gradi se solarna elektrana EP HZ HB - jedan od najvećih energetskih projekata u BiH

Federalno ministarstvo energetike, rudarstva i industrije utvrdilo je nacrt energetske dozvole za izgradnju solarne elektrane EP HZ HB 1 JP Elektroprivreda HZ HB, a bit će riječ o jednom od najsnažnijih energetskih postrojenja u BiH, koje će, uz to, imati i strateški značaj kada govorimo o podizanju razine proizvodnje energije […]

Pretplatite se