Održana radionica o sigurnosti na društvenim mrežama iz aspekta socijalnog radnika

admin
0 0
Read Time:56 Second

Centar za djecu, mlade i obitelj SPES proveo je u Mostaru prvu radionicu za stručnjake koji rade s djecom i mladima na temu ”Sigurnost na društvenim mrežama iz aspekta socijalnog radnika”.

Prvu radionicu vodila je dr. sc. Anita Begić, pročelnica Studija socijalnog rada na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i voditeljica Obiteljskog centra Caritasa Mostar.

Na održanoj radionici pedagozi, socijalni radnici i psiholozi koji rade s mladima imali su priliku postaviti pitanja ukoliko imaju nedoumica u svome radu, razmijeniti iskustva iz svoje osobne prakse te čuti gledišta različitih struka.

Kako su priopćili iz Centra za djecu, mlade i obitelj SPES, za naredne edukacije bit će upućen poziv s otvorenim prijavama, a sljedeća radionica na navedenu temu bit će iz aspekta pedagoga.

Cilj ovoga projekta je povećana sigurnost djece i mladih na društvenim mrežama. Kroz planirane aktivnosti stručnjaci koji rade s djecom i mladima dobit će dodatna znanja o sigurnosti djece i mladih na internetu.

Spomenuti projekt  je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, kojeg financira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) uz podršku Grada Mostara.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Evo s kojom nogometnom legendom su usporedili Gvardiola

Joško Gvardiol (20) briljirao je u pobjedi Manchester Cityja u gradskom derbiju protiv Uniteda (3:0) u desetom kolu Premiershipa. Odigrao je svih 90 minuta kao lijevi bek. Bio je impresivan u oba smjera, kako svjedoči snimka njegovih highlightsa. Neprelazan u obrani, lako je i rutinski zaustavljao Rashforda, Fernandesa, Eriksena i […]

Pretplatite se