U subotu počinje 11. izdanje Borsa Opena

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

MOSTAR, 3. studenoga  – Mostarski Judo klub Borsa organizator je “Borsa Opena”, jedne od najvećih sportskih manifestacija u Bosni i Hercegovini, koja će se ove godine održati od 4. do 7. studenoga. Manifestaciju će u subotu otvoriti mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Na Borsa Open prijavljeno je oko tisuću sudionika. Najudaljeni klub koji je doputovao u Mostar je Judo klub Taifu iz Kanade, a natjecatelji stižu iz čak 120 klubova i 26 zemalja.

Borsa Open je najveće judo natjecanje za djecu u Jugoistočnoj Europi, a atraktivnije borbe biti će na rasporedu u nedjelju kada su u planu uzrasne kategorije do 15 i do 18 godina. Mlađe uzrasne kategorije do 11 i do 13 godine su u subotu, a svečano iznošenje zastava, kao i ceremonija otvaranja manifestacije biti će u subotu, 4. studenog u 13 sati u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg gdje će se dvodnevno natjecanje i održati, naveli su organizatori.

Nakon natjecanja bit će održan dvodnevni trening kamp, a odraditi će se četiri zajednička treninga. Na kampu će sudjelovati preko 60 judo klubova iz više od deset zemalja. Kamp će biti održan u dvorani osnovne škole u Rodoču.

Do sada je Borsa Open bio upriličen deset puta, a ovogodišnje 11. izdanje manifestacije organizira se nakon četiri godine stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OBILJEŽEN BLAGDAN SVIH SVETIH

Svi sveti je kršćanski blagdan koji se obilježava 1. studenog svake godine. Ovaj dan posvećen je sjećanju na Sve svete to jest na sve one koji su postali sveti u kršćanskoj tradiciji. To uključuje poznate Svece ali i onih čija svetost nije službeno priznata. Među narodom obično se ovaj blagdan […]

Pretplatite se