U Drvaru proglašeno stanje prirodne nepogode

admin
0 0
Read Time:33 Second

Na prijedlog Stožera civilne zaštite Općine Drvar, općinska načelnica Dušica Runić donijela je u ponedjeljak odluku o proglašenju prirodne nepogode na cijelom područja općine Drvar.

Kako je za Fenu kazala načelnica, odluka je donesena zbog olujnog vjetra i kiše koji je u nedjelju zahvatio Drvar u poslijepodnevnim satima, nanijevši pri tme ogromnu materijalnu štetu stanovnicima te općine. Snažan vjetar rušio je crijepove s krovova, trgao ograde, lomio i obarao drveća te dimnjake i električne stupove, a na pojedinim mjestima oštećena je i cestovna infrastruktura.

”Nakon obilaska poharanih područja članova Stožera civilne zaštite općine Drvar i sagledavanja stanja donesena je odluka o proglašenju stanje elementarne nepogode” – dodala je načelnica Runić.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MEĐUNARODNI PČELARSKI SAJAM DALMATINA U SPLITU

  U Splitu je održan međunarodni sajam pod nazivom “Dalmatina”. Ovo 13.izdanje u organizacija Saveza pčelarskih udruga Splitsko – dalmatinske županije izložbenog je, edukativnog i prodajnog karaktera.   Bavljenjem pčelarstva u suvremenom svijetu iziskuje i edukativne obuke. A sajam “Dalmatina” bio je prilika da pčelari nauče nešto novo što će […]

Pretplatite se