Pokrenut postupak protiv vatrogasca koji je bakljom gađao navijače Zrinjskog

admin
0 0
Read Time:38 Second
Pokrenut je postupak protiv vatrogasca koji je bakljom gađao navijače Zrinjskog, potvrdio je zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar Petar Jurić.

Od svojih nadležnih sam dobio zahtjev za očitovanje i poduzimanje aktivnosti. Postupak je pokrenut, sada idemo u sve početne radnje koje idu po poroceduri, utvrđivanje činjenica i odgovornosti, rekao je Jurić za portal Bljesak.

Mostarski derbi 14. kola Premijer lige BiH između Veleža i Zrinjskog obilježili su prekidi, neredi navijača, uvredljivi transparenti te snimka vatrogasca koji bakljama gađa navijače Zrinjskog.

Zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka zatražio je u utorak na 37. sjednici Gradskog vijeća Mostara vijećnik HDZ-a BiH Goran Bošnjak, a o svemu se oglasio i HŠK Zrinjski koji je osudio niz događaja na utakmici i zatražio reakciju Nogometnog saveza BiH.

jabuka.tv Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Od danas nova pravila za vozače u Hrvatskoj: Provjerite na što sve trebate paziti, kazne su visoke

Policija će vozačima čija vozila ne budu imala zimsku opremu narediti da odmah prekinu vožnju ili da nastave kretanje na cesti na kojoj je to dopušteno ili pak da upotrijebe zimsku opremu Studeni je mjesec promjena za vozače. Nakon što od 1. studenoga svi moraju voziti s upaljenim svjetlima i […]

Pretplatite se