POTPISAN SPORAZUM O FORMIRANJU VLADE U HBŽ, DOZNAJEMO TKO SU POTPISNICI

admin
0 0
Read Time:37 Second

Uoči danas održane sjednice skupštine HBŽ potpisan je sporazum o formiranju nove Vlade HBŽ a među potpisnicima nema HDZ – a BiH.

Zastupnik HDZ BiH Dragan Konta tvrdi da je HDZ BiH spreman biti i oporba, a nedavne medijske natpise o nestabilnosti HDZ BIH u Hercegbosanskoj županiji demantira.

Na današnjoj sjednici nije prošao amandman kojeg je uložila bivša HDZ -o zastupnica Marija Bagarić a ticao se povećanja dječjeg doplatka koje trenutno, kako tvrdi Vukadin, nije izvedivo.

Unatoč raspravi rebalans proračuna je, usvojen.

Potpisivanje sporazuma o formiranju nove vlade korak je ka rješavanju pitanja vlasti u HBŽ, a neslužbeno saznajemo da bi na vanrednoj sjednici Skupštine krajem studenog na mnoga pitanja mogli dobiti odgovore. Više u prilogu:

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

IT sektor u Federaciji BiH zapošljava više od 11.000 radnika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić prisustvovao je radnom ručku kojeg je organizirala BIT Alijansa BiH, tijekom kojeg je razgovarano o mogućnostima bolje suradnje između Vlade FBiH i IT industrije. Kompanije iz IT sektora u Federaciji BiH zapošljavaju više od 11.000 radnika, ostvaruju prihod veći od milijarde KM, od […]

Pretplatite se