Hrvatski div se vraća na tržište

admin
0 0
Read Time:55 Second

Jedna od najstarijih tekstilnih tvrtki i simbol Varaždina – Varteks, vraća se na tržište.

“Poštovani kupci i partneri, s ponosom vas obavještavamo da je Varteks d.d., unatoč izazovima s kojima smo se suočili, nastavio s radom i nakon što je 18. srpnja 2024. godine otvoren stečajni postupak. Naša dugogodišnja tradicija, koja traje više od 106 godina, nije prekinuta – nastavljamo poslovati u smanjenom obujmu, ali s jednakom strašću i posvećenošću prema našim vjernim kupcima”, poručili su.

Kazali su kako su trgovine Varteksove maloprodaje nastavile raditi bez prekida i posluju s 16 dućana diljem Hrvatske, gdje se i dalje mogu pronaći njihovi proizvodi. “Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su prije nekoliko tjedana ponovno započeli s radom i naši proizvodni pogoni, a dućani se polako pune robom. Očekujemo i veći dolazak nove robe u sve prodavaonice u nadolazećem razdoblju”, napisali su na Facebooku.

“Posebno želimo najaviti dolazak naših visokokvalitetnih i već legendarnih Varteksovih kaputa, koji će sredinom studenog krasiti police svih naših dućana. Ovi kaputi, simbol elegancije i kvalitete, ponovno će biti dostupni našim kupcima i savršen su izbor za nadolazeće hladnije dane”, istaknuli su iz Varteksa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PODIGNUTA RAZINA SIGURNOSTI: Oružane snage BiH će reagirati na neovlaštene letove dronovima

U skladu s nedavnim prijetnjama terorističkim napadima na vojne lokacije OS BiH, Ministarstvo obrane BiH je naložilo povećanje razine sigurnosne pripravnosti kako bi se smanjio rizik od eventualnih ugrožavanja sigurnosti, ne samo vojnih objekata, već i građana BiH. Ministarstvo obrane Bosne i Hercegovine, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, provelo […]

Pretplatite se