Zapaljeni srpski kamioni na barikadi u Sjevernoj Mitrovici

Domagoj
0 0
Read Time:42 Second

Nekoliko kamiona, kojima je bila blokirana cesta u Sjevernoj Mitrovici, zapaljeno je u četvrtak tijekom noći.

 

Kamioni su činili barikadu na mostu koju koji vodi prema Dudinom kršu i spaja taj dio grada sa magistralnim putem Priština – Raška. Za sada nema informacija o njihovom spaljivanju.

 

 

Podsjetimo, ovi kamioni su na most postavljeni 27. prosinca, kada su grupe Srba postavile nove barikade na cestama na sjeveru Kosova.

 

Inače, Srbi sa sjevera Kosova donijeli su odluku da povuku barikade koje su postavili prije 20 dana u znak prosvjeda zbog uhićenja bivšeg pripadnika Kosovske policije srpske nacionalnosti Dejana Pantića i neosnivanja Zajednice srpskih općina.

 

Srbi su tu odluku donijeli nakon razgovora sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u vojarni “Stefan Nemanja” u Raškoj. Vučić je rekao kako bi uklanjanje barikada moglo potrajati i do 48 sati.

 

Vrisak.info

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Parlament potvrdio imenovanje Krišto za predsjedateljicu Vijeća ministara BiH

Zastupnički dom parlamenta BiH u srijedu je potvrdio imenovanje Borjane Krišto za predsjedateljicu Vijeća ministara te zemlje u narednom četvorogodišnjem mandatu. Za potvrdu njezina imenovanja glasala su 23 zastupnika dok ih je 15 bilo protiv. Zastupnički dom broji ukupno 42 zastupnika.   Obrazlažući na sjednici u Sarajevu svoje viđenje trenutačnog […]

Pretplatite se