Uspostavljena suradnja između Filozofskog fakulteta i Zavoda za odgoj i obrazovanje ŽZH i HBŽ

admin
0 0
Read Time:30 Second
Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Dražen Barbarić i ravnateljica Zavoda za odgoj i obrazovanje Županije zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije Jadranka Bošnjak potpisali su sporazum o suradnji u području visokog obrazovanja i znanosti.

Potpisnici sporazuma sudjelovat će u kreiranju, prijavi i realizaciji zajedničkih programa i projekata na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini, organiziranju radionica, seminara i okruglih stolova te će sudjelovati na stručnim i znanstvenim skupovima i konferencijama, priopćeno je iz Ured za odnose s javnošću mostarskog Filozofskog fakulteta.

Javna ustanova Zavod za odgoj i obrazovanje osnovan je sporazumom županija Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske s temeljnom zadaćom stručne potpore odgojno-obrazovnom sustavu.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nije mi bilo nimalo lako voditi prvu utakmicu, pobjeda je bila "pod mus"

Uspješan debi na klupi Zrinjskog u pobjedi od 3:1 protiv Širokog Brijega imao je Mario Maka Ivanković, nekada kapetan Plemića, a danas domaći trener koji je spremno prihvatio ulogu. Prvenstvo prioritet – Pobjeda je bila “pod mus”, ali sve je na kraju sjelo na pravo mjesto – kazao nam je […]

Pretplatite se