U NEDJELJU NOVI PROSVJED U BANJA LUCI

admin
0 0
Read Time:46 Second

Jelena Trivić, kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske poručila je da će se okupiti u nedjelju u 18:00 sati u parku Mladen Stojanović odakle će šetati do Trga Krajina, javlja BN.

“Mi smo trenutno u dva procesa, jedan je pravni, a drugi su prosvjedi. Imamo pravo organizirati prosvjede i obavezu prema narodu. Nećemo stati jer nemamo pravo stati. Istina se ne može skriti, ona je kao voda, uvijek nađe svoj put. Kao što će svoj put naći i izborna istina”, naglasila je.

Koliko je urušen ugled u institucije Srpske, kako kaže, pokazuju informacije koje su priopćene iz policije o broju ljudi sinoć na Trgu Krajina, odnosno o tome da je bilo 2.500 ljudi.

Trivić je istakla da je bitno da je SIP danas priznao da je bilo neregularnosti na oko 1.000 biračkih mjesta.

“Odvjetnici će podnijeti zahtjeve da se ljudima koji su zbog dana izbora “oslijepili”, oduzmu vozačke dozvole.”, dodala je.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Biskup Palić o ukazanjima u Međugorju

Različite komisije su svoje zadaće završile, a papa Franjo je odlučio u slučaju ovoga „Međugorskog fenomena“ staviti naglasak na pastoralni pristup. “Međugorje kao doprinos novoj evangelizaciji” tema je ovoga kongresa, koji organizira Hrvatski mariološki institut Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Papinska međunarodna marijanska akademija i Župa sv. Jakova, apostola-Međugorje. […]

Pretplatite se