Hercegovina traži treću pobjedu bez tri ključna igrača

admin
0 0
Read Time:57 Second
MNK Hercegovina za vikend u sklopu 8. kola Premijer futsal lige BiH gostuje na Grbavici.

Malonogometaši Hercegovine do sada su upisali dvije pobjede, a u Sarajevu se pred 500 Željinih navijača, nadaju pobjedi protiv novog premierligaša Futsal club Željezničar.

Naši domaćini su dobra ekipa, posebno kad igraju u svojoj dvorani nošeni svojim navijačima kroz cijelu utakmicu mogu pobijediti svaku ekipu u našoj ligi.

Prošlo kolo srušili su aktualnog prvaka Radnika te mu nanijeli mu prvi poraz i pokazali da nitko s Grbavice lako bodove neće odnijeti, napisali su u najavi.

Širokobriježani u Sarajevo idu bez tri ključna igrača, Gašpara, Peke i Grbešića.

Neće bit lako nadoknaditi izostanak naših glavnih igrača, ali treba biti najbolji kad je najteže i ići u Sarajevo na svaku loptu 200%.

Naša momčad u Sarajevo ide nošena dobrom igrom u prošlu kolu i bitnom pobjedom što nam daje motiv da možemo nastaviti dalje. Tri boda i dobar rezultat u ovoj utakmici daju nam toliko željeni mir prije zadnje dvije utakmice polusezone, Kupa BiH u Banja Luci protiv Borca te hercegovački derbi zadnje kolo s Brotnjom na Pecari, zaključili su iz kluba s Pecare.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Federalna ministrica Katić u posjetu Končar grupi

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić boravila je danas u posjetu Končar grupi u Zagrebu. Gordan Kolak, predsjednik Uprave Končar grupe, predstavio je ministrici aktivnosti Končara na području proizvodnje i modernizacije vlakova, tramvaja i drugih tračnih električnih vozila te održavanja željezničke infrastrukture. Na sastanku su sudjelovali i Alen Gospočić, […]

Pretplatite se