Tomislav iz Kaknja donio 3 boda

Domagoj
0 0
Read Time:45 Second

Jučer je HNK Tomislav gostovao kod ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja te ostvario prvu gostujuću pobjedu rezultatom 1:0. Strijelac je bio Nikola Šiško.

U prvom poluvremenu čvrsta igra s obije strane sa samo jednom šansom u prvom poluvremenu. Igrač Tomislava Dumančić, ubacio je loptu iz kornera a u šesnaestercu skače Lasić i lopta odlazi malo preko gola. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:0.

U drugom poluvremenu ponovno malo prilika. Valja istaknuti akciju Domagoja Šiške koji je odlično sačuvao loptu i ostavio je za Banovića koji šutira ali vratar fantastično brani. U 77. minuti Banović ubacuje u 16 metara gdje se nalazi Nikola Šiško koji posprema loptu u mrežu za konačnih 0:1 i veliku pobjedu Tomislava.

Dečki su danas zaista pokazali karakter i zasluženo došli do pobjede. U zadnja tri kola Tomislav je osvojio 7 od mogućih 9 bodova.

U idućem kolu Tomislav dočekuje Radnik iz Hadžića.

 

HNK Tomislav

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Široki uvjerljiv protiv Slobode

Široki Brijeg je u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banovićima deklasirao tuzlansku Slobodu rezultatom 3:0. Dobrih 20-ak minuta meča u Banovićima nije donijelo apsolutno ništa na terenu, da bi Široki propustio prvu ozbiljnu priliku točno u 20. minuti. Pejić šutira glavom nakon kornera, Bukvić sjajno brani. Igra […]

Pretplatite se