Širokobriješki i posuški frizeri organiziraju humanitarno šišanje

admin
0 0
Read Time:42 Second
Ekipa frizera iz Širokoga Brijega i Posušja organizira humanitarno šišanje koje će se održati u subotu, 9. prosinca u caffe bar Emporio u Posušju.

U ovoj akciji sudjeluju Iva Sesar, Darija Brekalo, Anđela Jukić, Josip Čutura, Ivan Lončar, Mate Čolak, Lovro Naletilić, Damir Damac Ćorić, Josip Soldo i Željko Lončar.

Sve što trebate uraditi je doći na šišanje u razdoblju od 15:00 do 19:00 sati, platiti u skladu vaših mogućnosti, te novac ostaviti na kutiji koja će biti na ulazu kafića, a svi oni koji nisu za šišanje mogu samo ostaviti svoj prilog.

Za glazbeni dio ove humanitarne akcije pobrinut će se Marijo Bevanda.

Sav prihod od šišanja ide potrebitima na području Širokoga Brijega i Posušja.

Pokažimo još jednom da imamo veliko srce i uljepšajmo Božić onima kojima je to najpotrebnije, poručili su navedeni organizatori.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OKUPLJENI NA TRADICIONALNOJ MISI ZA DUVNJAKE U ZAGREBU KOD HERCEGOVAČKIH FRANJEVACA

Dugi niz godina Duvnjaci u Zagrebu okupljaju se na svečanom Misnom slavlju prve adventske nedjelje u Dubravi u Crkvi Hercegovačke franjevačke provincije. Ove godine slavlje je predvodio duvanjski župnik fra Hrvoje Miletić koji je istaknuo važnost brige o svojim korijenima a posebno o duhovnim vrijednostima. Misu kod Hercegovačkih franjevaca u […]

Pretplatite se