Održan sedmi partnerski sastanak projekta HEPSC u Livnu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije s partnerima iz Hrvatske, BiH i Crne Gore provodi projekt Zdrava prehrana predškolske djece (HEPSC) u okviru programa IPA Cross – Border Cooperation Programme Croatia – Bosnia and Herzegovina – Montenegro 2014 – 2020., Prioritetna osa 1 – Poboljšanje kvalitete usluga u javno-zdravstvenom i sektoru socijalne skrbi.

Projekt provodi Dom zdravlja Bar s partnerima: Zavodom za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, Zavodom za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine i Ministarstvom rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Ukupna vrijednost projekta je 657.923,36 EUR, od čega je EU sufinanciranje 559.234,85 EUR.

Cilj projekta je poboljšanje prehrambenih navika i ukupnog zdravlja djece kroz podizanje svijesti o potrebi stjecanja zdravih životnih navika kod predškolske djece i unapređenje sustava kontrole kvalitete i sigurnosti hrane u predškolskim ustanovama.

Domaćin ovog partnerskog sastanka održanog 3. i 4. studenog 2022. godine u hotelu Novitas Livno bilo je Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije. Sastanak je otvorio ministar Momčilo Bajić. Tijekom dvodnevnog partnerskog sastanaka analizirane su aktivnosti četvrtog projektnog razdoblja koje je trajalo od 1. siječnja do 30. lipnja 2022. te je isplanirana dinamika realiziranja aktivnosti do kraja projekta.

Partneri su ovom prigodom posjetili Franjevački muzej i galeriju Gorica Livno te izvor rijeke Bistrice u Livnu.

«Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Sadržaj ove publikacije predstavlja isključivu odgovornost Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije i ne predstavlja stajališta Europske unije.» (HEPSC)

Vlada HBŽ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Hrvatsku iz Kolumbije stigli stolnjaci natopljeni kokainom

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca koji su iz Kolumbije putem kurirske službe u Hrvatsku prokrijumčarili veću količinu kokaina natopljenog u platnene stolnjake te u Zagrebu uzgajali i prodavali konoplju. Veću količinu kokaina od neutvrđenih osoba i na neutvrđen način kupio je na području Kolumbije 43-godišnjak koji je dva paketa […]

Pretplatite se