U Hrvatsku iz Kolumbije stigli stolnjaci natopljeni kokainom

admin
0 0
Read Time:48 Second

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca koji su iz Kolumbije putem kurirske službe u Hrvatsku prokrijumčarili veću količinu kokaina natopljenog u platnene stolnjake te u Zagrebu uzgajali i prodavali konoplju.

Veću količinu kokaina od neutvrđenih osoba i na neutvrđen način kupio je na području Kolumbije 43-godišnjak koji je dva paketa s 26 komada platnenih stolnjaka natopljenih otopinom kokaina preuzeo u četvrtak u Gundulićevoj ulici.

Kokain je prokrijumčaren u Hrvatsku putem redovne usluge kurirske službe, izvijestila je u nedjelju policija koja je u nastavku istrage otkrila da su 43-godišnjak i godinu mlađi osumnjičenik nabavljali smolu konoplje i kokain koji su skrivali u stanu u Zagrebu s ciljem proizvodnje i preprodaje.

Također su uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili konoplje i u konačnici preprodavali, objavila je Hina.

Policajci su u laboratoriju pronašli i zasađenih 38 komada stabljika, 1723 grama konoplje, 830 grama smole, osam grama kokaina te dvije digitalne vage.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Srpski mediji potpuno bijesni, jako im smeta autobus Vukovara

Nogometaši HNK Vukovara 1991 vozit će se u posebno dizajniranom autobusu, koji je jako zasmetao medijima u Srbiji. Nogometaši hrvatskog drugoligaša HNK Vukovara 1991 dobili su službeni autobus koji je posebno dizajniran samo za njih. Autobus u kojemu će putovati na utakmice crne boje je, a na njemu je iscrtan […]

Pretplatite se