6,5 milijuna eura za OS BiH od Njemačke

admin
0 0
Read Time:47 Second
Njemački ataše za obranu potpukovnik Franz-Josef Nolte potpisao je 6. prosinca 2023. godine sa zamjenikom ministra obrane Bosne i Hercegovine, Slavenom Galićem i vršiteljem dužnosti rezidentnog predstavnika UN-ovog Razvojnog programa (UNDP) u Bosni i Hercegovini, Sylvainom Merlenom još jedan ugovor o dodjeli sredstava u iznosu od preko 1,35 milijuna eura.
Njemačko Ministarstvo obrane osigurava ovaj iznos kako bi se u potpunosti obnovilo središnje skladište naoružanja Oružanih snaga BiH ”Teufik Buza” u Visokom. Ovo ima za cilj da osigura da se lako i teško oružje tamo može sigurno skladištiti u budućnosti. UNDP će implementirati i realizirati ovaj projekt u ime Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine. Time je Njemačko ministarstvo obrane ove godine Oružanim snagama Bosne i Hercegovine dodijelilo ukupno oko 6,5 milijuna eura. Od toga će se skoro 5 milijuna koristiti za obnovu vojarni i druge infrastrukture u Bosni i Hercegovini kako bi se poboljšali uvjeti života i rada bosanskohercegovačkih vojnika.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Otvara se novi ski-centar u BiH, osiguran posao za 2.000 ljudi

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić istaknuo je da bi uskoro trebao biti otvoren ski-centar “Igrišta”, koji će biti okosnica razvoja. Ljevnaić je napomenuo da je više od 90 posto infrastrukturnih radova završeno, a bit će zaposleno 2.000 ljudi zahvaljujući toj investiciji. Ponosan sam što smo u kratkom roku uspjeli […]

Pretplatite se