Nova godina, novo povećanje cijena cigareta

admin
0 0
Read Time:35 Second

Izgleda kako je postala tradicija oko Nove godine povećavati cijene cigareta. I ovaj put očekuje se poskupljenje cigareta i duhana. No, službene odluke još nema.

Kako je za „Avaz“ rečeno iz Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) BiH, Upravni odbor (UO) još nije donio odluku o utvrđivanju specifične i minimalne akcize na cigarete i iznosa akcize na duhan za pušenje za 2024. godinu.

-Sve dok se ne donese spomenuta odluka, lica koja se bave prometom duhana i duhanskih prerađevina nemaju obvezu da mijenjaju maloprodajne cijene cigareta – naglašeno je.

Također, u odgovoru su naveli da je UNO već ranije spomenutu odluku pripremio i proslijedio UO UNO, no da se još ne zna kada će biti sjednica.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EU će postati prva svjetska sila koja će regulirati umjetnu inteligenciju

Privremeni dogovor o ključnim pravilima Europske unije koja reguliraju korištenje umjetne inteligencije, uključujući vladinu upotrebu umjetne inteligencije u biometrijskom nadzoru i kako regulirati sustave umjetne inteligencije poput ChatGPT-a, postignut je u petak navečer. S političkim sporazumom, EU ide prema tome da postane prva velika svjetska sila koja će donijeti zakone […]

Pretplatite se