Prodaja novih stanova u porastu

admin
0 0
Read Time:51 Second
I pored brojnih predviđanja da će se, u ovoj godini koja je na izmaku, smanjiti gradnja i da će doći do pada cijene četvornog metra stanova, to se nije dogodilo.

Naprotiv, prodaja stanova u novogradnji, ne samo da ne posustaje, nego je u porastu kao i cijena četvornog metra. Ni prognoze za 2024. godinu nisu optimistične, kada je riječ o padu cijena. Najbolje čemu se možemo nadati, je da ostanu iste.

Samo u trećem tromjesečju, u razdoblju srpanj – rujan, u BiH su prodana 953 nova stana, po prosječnoj cijeni od skoro 2.700 maraka, izvještava BHRT.

Broj prodatnh novih stanova u trećem kvartalu 2023. godine u odnosu na treći kvartal 2022. godine veći je za 5,5 posto. Prosječna cijena prodanih novih stanova po kvadratu u trećem kvartalu 2023. godine iznosi 2.690 KM što je u usporedbi s trećim kvartalom 2022.godine rast od četiri posto.

Cijena kvadrata i novih i rabljenih stanova ili stagnira ili ima čak i blagu tendenciju rasta. O nekom pojeftinjenju nema govora.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

NEBO IZNAD LIVNA OSVIJETLILI LAMPIONI ŽELJA

Povodom Međunarodnog dana volontera i međunarodnog dana osoba s invaliditetom Udruga “Puž” djece s poteškoćama u razvoju i odraslih organizirala je humanitarno paljenje i puštanje “lampiona želja” na Trgu kralja Tomislava u Livnu. Ovaj humanitarni čin je upriličen da bi pomogli svojoj udruzi kako bi djeca s poteškoćama u razvoju […]

Pretplatite se