Hoćemo li napokon imati bijeli Božić?

admin
0 0
Read Time:36 Second
Tijekom ovoga tjedna u BiH će doći do razvoja jakog azorskog anticiklona, koji će zajedno sa sibirskim anticiklonom koji je posljedica prodora hladnog arktičkog zraka, uvjetovati hladnu zimu s dosta snijega.

Naime, u srijedu, 13. i četvrtak, 14. prosinca čeka nas više kiše, a od petka, 15. prosinca ponovno dolazi hladan zrak koji donosi pad temperature.

Upravo od vikenda vrijeme će se stabilizirati, a jutra će biti hladna s temperaturama od -5 do 0°C, dok će najviša dnevna temperatura biti od 2 do 6°C.

No, prema raspoloživim sinoptičkim materijalima, najvjerojatnije oko Božića, doći će do prodora hladnog arktičkog zraka koji će osim pada temperature, donijeti i snijeg, tako da bi Novu godinu napokon mogli dočekati u zimskom ambijentu.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Najprhkije vanilin kiflice tope se u ustima: Ukusnije su što dulje stoje, ali u tijesto nemojte stavljati ovaj sastojak

U ovo tijesto nemojte stavljati jaje kako ga ne bi stvrdnulo. Kolačići i keksići od prhkog tijesta nezaobilazni su za blagdane, a jedni od najpopularnijih starinskih blagdanskih sitnih kolačića suvanilin kiflice s orasima, bademima ili lješnjacima u obliku polumjeseca. Tajna ovog prhkog tijesta je da se u u njega nikako ne […]

Pretplatite se