Neradni dani u Federaciji BiH 1. i 2. siječnja

admin
0 0
Read Time:42 Second

U danima praznika, neće raditi poslodavci, ustanove, organi uprave i druge pravne osobe.

Neradni dani u Federaciji Bosne i Hercegovine, tijekom novogodišnjih praznika, bit će ponedeljak i utorak, 1. i 2. siječnja 2024. godine, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

U danima praznika, neće raditi poslodavci, ustanove, organi uprave i druge pravne osobe.

“Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, povodom približavanja kraja 2023. kalendarske godine, obavještava javnost da je Zakonom o praznicima (“Službeni list SFRJ”, broj: 6/73), koji se na osnovu Uredbe sa zakonskom snagom o preuzimanju i primjenjivanju saveznih zakona (“Službeni list RBiH”, broj: 2/92), odnosno Zakona o potvrđivanju uredbi sa zakonskom snagom (“Službeni list RBiH”, broj: 13/94), primjenjuje kao federalni zakon, propisano da je Nova godina praznik i da se obilježava dva dana,  1. i  2. siječnja – navedeno je u priopćenju.

FENA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nadalov povratak bit će iznimno težak

”Puno je sumnji svih nas oko aktualnog povratka tenisu Rafaela Nadala”, rekao je nekada proslavljeni španjolski tenisač Carlos Moya, a danas Nadalov trener. Nakon čak godinu dana stanke 37-godišnji Nadal će se vratiti natjecateljskom tenisu. Posljednji meč odigrao je na Australian Openu ove godine, a povratak je najavio na turniru […]

Pretplatite se