Hrgović: Iduće godine postajem prvak svijeta, borba s Joshuom je poklon za mene

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second
Protekloga tjedna Filip Hrgović porazio je u Rijadu Australca Marka De Morija i došao do svoje 17. profesionalne pobjede.

Najbolji hrvatski boksač sada želi stati u ring sa svjetskim prvakom Anthony Joshuom uz poruku da njegova karijera počinje tek sljedeće godine, ali i da je titula njegova.

On želi postati trostruki svjetski prvak i jedini način da to postane je preko mene. Ja ću sve napraviti da mu poremetim planove. Ovo je za mene trenutno najbolja moguća borba, poklon za mene i mislim da ga mogu pobijediti, rekao je Hrgović.

Nakon poraza Deontaya Wildera ta opcija je postala i više nego izgledna, a potvrdio ju je sam promotor britanskog teškaša, budući da je Hrgović postao poželjna opcija. No, na kraju odluku donosi sam Joshua.

Ne ovisi puno o meni oko tog meča, naravno, ja sam tu B strana. Ako se radi o Joshui, njega se pita, on je zvijezda, on je cash cow, kako se kaže. Tko je opasniji? Razlika između mene i njega je u tome što on ide preživjeti, a ja idem poginuti.

Imam osjećaj da mu je sjelo i jedno i drugo, i boks, i razornost i samopouzdanje. Dobar je, ali veseli me da se borim s najboljim Joshuom. Dolazi nova generacija teškaša koja će se kristalizirati idućih godina i vjerujem da ću biti na njenom čelu, kazao je Hrgović u razgovoru za Nova TV.

Inače, Hrgovića kritiziraju da se bori s nedoraslim protivnicima.

Ne zanima me tko što priča, znam koliko radim i vjerujem da mogu svakoga pobijediti. Naravno, sve su to dečki koji su vrhunski i u svakom meču odlučuju detalji. Ali znam da, ako pružim dobru izvedbu, mogu svakoga pobijediti, zaključio je on.

jabuka.tv Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo su najbolja odredišta za doček Nove godine u Europi, jedno je u našem susjedstvu

Prestižni portal “European Best Destinations” objavio je popis najboljih odredišta za doček Nove godine u Europi. Zamislite sebe kako odbrojavate sekunde do ponoći uz zvuke valcera na predivnim trgovima Europe, okruženi nevjerojatnim vatrometom koji će vas ostaviti bez daha. Ili možda želite uživati u najboljem vatrometu u Europi, zaroniti u […]

Pretplatite se