Ukrajina oborila 34 od 44 drona koje je tijekom noći lansirala Rusija

admin
0 0
Read Time:47 Second

Zračne snage Ukrajine saopćile su u četvrtak da su njihovi sustavi protuzračne obrane oborili 34 od 44 drona Shahed koje je Rusija lansirala tijekom noći, a regionalni zvaničnik je rekao da u napadu nije bilo žrtava, prenosi Reuters.

– Borbeni avioni, protuzračne raketne jedinice i pokretne vatrene grupe bile su angažirane u odbijanju napada – saopćila je vojska u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

Regionalni guverner Odese Oleh Kiper rekao je da je njegova regija bila glavna meta, ali da u napadu nije bilo žrtava.

– Naše snage protuzračne obrane odradile su odličan posao – napisao je Kiper na Telegramu.

– Bez pogodaka ili razaranja. Nije bilo žrtava. Bilo je samo nekoliko manjih požara na suhoj travi kao rezultat pada olupine oborenog Shaheda – naveo je on.

Odesa, južna ukrajinska luka, pretrpjela je napade ruskih dronova i raketa od srpnja, kada je Rusija napustila ugovor o izvozu žitarica uz posredovanje UN-a koji je omogućio Kijevu da svoje žito šalje u inozemstvo.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

MUP HBŽ: Pripazite na sigurnost svojih bankovnih računa, ne odajite svoje podatke putem telefona ili interneta

Poštovani građani, Želimo skrenuti vašu pažnju na izuzetno važnu temu koja utječe na sve nas – sigurnost bankovnih računa. U posljednje vrijeme, bilježimo porast broja prijava građana koji su postali žrtve neovlaštenih pristupa svojim bankovnim računima i neovlaštenih transakcija putem interneta. Prevare povezane s bankovnim računima mogu uzrokovati ozbiljne financijske […]

Pretplatite se