Ovako su Englezi ocijenili Gvardiola i Kovačića u važnoj pobjedi

admin
0 0
Read Time:53 Second

MANCHESTER CITY u 19. je kolu Premier lige na gostovanju pobijedio Everton 3:1. Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić bili su na klupi aktualnog engleskog prvaka, ali su bili i jedina dva igrača koja je Pep Guardiola uveo u igru.

Gvardiol je ušao u 43. minuti umjesto ozlijeđenog Johna Stonesa i odmah prešao na poziciju lijevog beka, dok je Kovačić igrao od 65. minute, kada je zamijenio Matheusa Nunesa. Evo kako su engleski mediji ocijenili nastupe hrvatskih nogometaša te kakve su ocjene dobili po algoritmu Sofascorea.

Gvardiolu šestice i sedmice

“Imao je odlične trkove po lijevoj strani koji mu već ulaze u naviku. Dobro je surađivao s Grealishom.” Ocjena: 7 (Manchester Evening News)

“Nije bio fluidan kao Ake i nije bio ni približno toliko opasan u napadu.” Ocjena: 6 (Goal)

“Nije imao puno posla u obrani, ali dobro je kombinirao s Grealishom po lijevoj strani.” Ocjena: 6 (City Xtra)

Daily Mail je Gvardiolu bez pojašnjenja dodijelio ocjenu 6, a 90min mu je dao 7. Na Sofascoreu je pak dogurao do ocjene 7.1.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Parlament odbio izvješća o radu SIP-a, Čović traži smjene i odgovornost

Dom naroda parlamenta BiH u četvrtak je odbio izvješća o djelovanju Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) a rasprava o tim dokumentima zastupnicima iz reda Hrvata i Srba bila je povodom da inzistiraju na smjeni članova tog tijela uz ocjenu kako je to bitan preduvjet regularne provedbe budućih izbora. Pred zastupnicima su […]

Pretplatite se