OBLJETNICA HVO-a u KRIŽANČEVOM SELU

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

U Križančevom Selu kraj Viteza 1993. godine počinjeno je jedno od najokrutnijih zločina nad Hrvatima u BiH. Da hrvatske žrtve Križančeva Sela nisu zaboravljene pokazuju brojni okupljeni na obilježavanju obljetnice HVO – a.

“Solidarnost koju smo, kao narod, pokazali tijekom posljednjeg rata, koji je posebice bio tragičan za Hrvate Središnje Bosne, vrijednost je koju čuvamo i živimo i danas. Pri tome ne zaboravljajući žrtvu naših branitelja. Danas zajedno gradimo sve ono što nam je važno za dobar život. Ulažemo u obrazovanje naše djece i mladih”, poručio je Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a u XI. izbornoj jedinici, te najavio još snažniju potporu ali i značajnija ulaganja u Lašvansku dolinu i Središnju Bosnu.
Odavanjem počasti stradalim Hrvatima u Križančevu selu, u sklopu obilježavanja Dana HVO-a, Zvonko Milas, nositelj XI. Izborne jedinice i kandidat s liste Radoje Vidović te visoki dužnosnici HDZ-a i ministri u Vladi FBIH završili su posjet Vitezu.
Prije toga su u pratnji načelnika općine Borisa Marijanovića obišli gradski trg te posjetili HKD Napredak, čuvara tradicijske kulture, ali i mjesto okupljanja svih generacija Hrvata Lašvanske doline, koji niz svojih značajnih projekata i programa provodi uz potporu Vlade Republike Hrvatske i Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
Opširnije u prilogu:
https://youtu.be/5JEjey_RnUg?si=m2y4BcqwDeaqbZa3
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Inovacije za očuvanje konkurentnosti IT sektora

Prošla godina znatno je preoblikovala globalnu ekonomiju, izazivajući dramatične promjene u mnogim industrijama, uključujući i informacijsku tehnologiju (IT). Ova promjena rezultirala je izazovima s kojima se IT industrija u BiH suočava, uključujući prilagodbe zbog globalne krize, što je dovelo do izazova unutar sektora, piše Bloomberg Adria. Kompanije sada moraju pažljivo […]

Pretplatite se