Inovacije za očuvanje konkurentnosti IT sektora

admin
0 0
Read Time:37 Second

Prošla godina znatno je preoblikovala globalnu ekonomiju, izazivajući dramatične promjene u mnogim industrijama, uključujući i informacijsku tehnologiju (IT). Ova promjena rezultirala je izazovima s kojima se IT industrija u BiH suočava, uključujući prilagodbe zbog globalne krize, što je dovelo do izazova unutar sektora, piše Bloomberg Adria.

Kompanije sada moraju pažljivo odabrati kandidate kako bi održale visok standard kvalitete usluga i ostale konkurentne u dinamičnom okružju. Isto tako, sektor se prilagođava novonastaloj situaciji zahtijevajući inovacije kako bi očuvao konkurentnost i kvalitetu usluga. Izazovi u zapošljavanju i prilagođavanje globalnim promjenama predstavljaju ključne aspekte trenutačnog stanja IT sektora u BiH. Kompanije su različito reagirale na promjene, pri čemu su neke bile suočene s otkazima i smanjenjem radne snage, dok druge uspostavljaju strategije za daljnje zapošljavanje.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prije 32 godine u raketiranju Širokoga Brijega poginulo je šest osoba

Na današnji dan prije 32 godine dva zrakoplova Jugoslavenske narodne armije (JNA) raketirala su središte Širokog Brijega i usmrtila šestero stanovnika naselja Njivice. U ranim jutarnjim satima 7. travnja 1992., dva zrakoplova JNA, koja su uzletjela iz Podgorice, nadletjela su Široki Brijeg i raketama zrak-zemlja i kazetnim bombama u 6:20 […]

Pretplatite se