4 leta Nove zračne linije: U 2024. izravno iz Mostara za Rim, München, Bari i Veronu.

admin
0 0
Read Time:48 Second
Nova 2024. godina počela je sa odličnim vijestima za Zračnu luku Mostar.
Za Bljesak.info su iz Zračne luke Mostar potvrdili kako bi u 2024. godini trebala biti uspostavljena izrana linija za Rim, München, Bari i Veronu.
”Veseli nas činjenica da je talijanska zrakoplovna kompanija Skyalps.bz ispunila postavljene uvjete te poslala privlačnu ponudu za izravne letove za destinacije Rim, München, Bari i Veronu”, poručili su iz Zračne luke Mostar.
Inače, navedena kompanija javila se na javni poziv koji su objavili Međunarodna zračna luka Mostar i Grad Mostar, a koji se odnosio na izbor najpovoljnijih ponuditelja za uspostavu subvencioniranih redovitih letova za 2024. godinu.
Detalji o ovom važnom koraku za razvoj zračne povezanosti Mostara bit će objavljeni kroz nadolazeće dane.
”Ovo je samo početak pozitive priče koju donosi nadolazeća godina i radujemo se što ćemo zajedno s putnicima graditi uspješnu budućnost zračnog prometa iz Međunarodne zračne luke Mostar”, poručili su iz Zračne luke Mostar.
bljesak.info Foto: Pixsabay
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Modrić o svojemu djedu: 'Srce mi se para svaki put kada se sjetim kako je preminuo'

– Bio sam vrlo emotivno povezan sa svojim djedom. Po njemu sam dobio ime. Nije bilo lako kad se to dogodi mladoj osobi i to ne možeš razumjeti. Više nije s nama i ne možemo ga vratiti – rekao je Modrić. Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu za ratni zločin […]

Pretplatite se