Ana Širić u polufinalu The Voice-a!

admin
0 0
Read Time:33 Second

Sinoć je Posušje imalo dvije natjecateljice u popularnom glazbenom show-u The Voice Hrvatska. Među 16 najboljih hrvatskih izvođača našle su se Ivana Jukić i Ana Širić, obje u timu Damira Urbana.

Sinoć  je prvi put bilo natjecanje uživo, a Ivana je nastupala s pjesmom Da je tuga snijeg. Fenomenalna izvedba ipak nije bila dovoljna za prolaz u polufinale. No, mora se priznati da je konkurencija bila stvarno jaka.

S druge strane, Ana Širić je nastupila s pjesmom Dušo moja te je glasovima publike izborila svoje mjesto među 8 najboljih natjecatelja.

Za Anu nastavljamo navijati i u sljedećoj emisiji, a Ivani čestitamo na tako velikom uspjehu kojeg je ostvarila. Bravo, cure!

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U BiH počela sezonska sniženja, ne nasjedajte na jeftine trikove trgovaca, racionalno kupujte...

Ušli smo u razdoblje kada se mnogi prepuštaju zimskim avanturama i uživaju u blagodatima siječnja, a posebno zimskim popustima. Iako su bh. građane u proteklom razdoblju pratila poskupljenja životnih namirnica, u šoping centrima diljem BiH počela su dominirati sniženja cijena odjeće, obuće, bijele tehnike i ostalih proizvoda široke potrošnje, piše […]

Pretplatite se