POTPISANI UGOVORI ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA IZ OBLASTI VODOPRIVREDE NA PODRUČJU HBŽ

admin
0 0
Read Time:31 Second

Jučer je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Božo Perić potpisao ugovore temeljem ponovljenog Javnog poziva za sufinanciranje Projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije s predstavnicima općina Tomislavgrada, Glamoča i Grada Livna.

Općina Kupres, Drvar i grad Livno potpisali su ugovore za prijave na Javni poziv za sufinanciranje Projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije u lipnju, 2023. godine , a općina Bosansko Grahovo i nakon ponovljenog javnog poziva nije dostavila prijavu, prema tome Vlada je prihvatila sačinjeni prijedlog raspodjele sredstava za pet prijava koje ispunjavaju uvjete iz Javnog poziva.

PROTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Širokom Brijegu Info dan programa 'Kreativna Europa'

ŠIROKI BRIJEG, 4. listopada – Desk Kreativne Europe u BiH i Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije organiziraju Info dan koji će se održati u sklopu otvaranja Mediteran Film Festivala. Kako su organizatori najavili, Info dan će biti održan u utorak, 10. listopada, u 14 sati u dvorani Ureda […]

Pretplatite se