SKB MOSTAR: Od posljedica utapanja u jezeru preminuo i drugi mladić iz Livna

admin
0 0
Read Time:58 Second

Od posljedica utapanja u jezeru u nedjelju je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar preminuo 18-godisnji J.M. iz Livna.

 

Mladić je izgubio bitku za život usprkos silnim naporima liječnika Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje, gdje je bio hospitaliziran od nedjelje.

Njegov stariji brat 24-godisnji A.M. je od posljedica utapanja preminuo u SKB Mostar dva dana nakon hospitalizacije i borbe liječnika za njegov život.

Naime, djelatnici PP Livno u nedjelju, 28. srpnja, oko 18.50 sati intervenirali su na dojavu da se na jezeru Mandek pored Livna utapaju dvije muške osobe za koje se kasnije uspostavilo da su braća.

U jezero je prvi ušao 18-godišnjak, koji se odmah počeo utapati. Njegov stariji brati pokušao ga je spasiti, ali kako su obojica bili loši plivači, ubrzo su nestali u jezeru.

Drugi kupači izvadili su iz jezera najprije mlađeg brata, a malo kasnije i starijeg. Na mjesto događaja izišli su djelatnici PU Livno i Hitne medicinske pomoći DZ Livno.

Vozilima HMP DZ Livno odmah su prevezeni u Županijsku bolnicu u Livno,  te su potom upućeni u SKB Mostar na daljnje liječenje gdje su i preminuli.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Državljanin BiH švercao 760.000 tableta

Državljanin Bosne i Hercegovine osuđen je u Danskoj na tri i pol godine zatvora zbog šverca 760.000 tableta. Zbog svega će on biti automatski protjeran iz ove skandinavske zemlje, prenose danski mediji. Kako prenose danski mediji, državljanin BiH je zaustavljen 21. veljače ove godine na dansko-njemačkoj granici. Prilikom kontrole njegovog […]

Pretplatite se