PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA KRITIZIRAO ONE KOJI ODRŽAVAJU CESTE

admin
0 0
Read Time:40 Second

U općinskoj vijećnici u Tomislavgradu održana je 24. redovita sjednica općinskog vijeća. Na dnevno redu našlo se 13 točaka a najviše se raspravljalo o zimskom čišćenju snijega i održavanju lokalnih cesta.

Razgovaralo se i o Prijedlogu Odluke o utvrđivanju javnog interesa za izgradnju i proširenje lokalne ceste u Vinici dionica križanje s lokalnom cestom Zidine – Mijakovo Polje – državna granica ( pravac Aržano) te je isti usvojen.

Na sjednici je usvojen i Prijedlog Rješenja o usvajanju Izvješća o radu Stalnih radnih tijela (povjerenstava) Općinskog vijeća Tomislavgrad za 2023. godinu.

Usvojen je i Prijedlog Odluke o provođenju javne rasprave za donošenje Odluke o usvajanju Plana parcelacije za Zonu urbanog širenja Kolakovo brdo te će se ista održati 29. veljače 2024. godine u 12.00 sati u zgradi Općine. Više u prilogu:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nestašica dječjeg sirupa u BiH

Stanje s nestašicom lijekova na tržištu BiH mijenja se iz dana u dana, trenutačno nema adekvatne zamjene za dječji sirup Ospen 750, antibiotik iz grupe penicilina, dok su se neki od 25 lijekova koji su bili deficitarni, kako je objavila Agencija za lijekove BiH, pojavili na tržištu. U posljednjih nekoliko […]

Pretplatite se