Završen očevid u Gimnaziji, naloženo izuzimanje snimki video nadzora

admin
0 0
Read Time:48 Second
Završen je očevid na požarištu u zgradi Gimnazije fra Dominika Mandića i Srednje strukovne škole Široki Brijeg.

Očevidom je u utorak od 10:30 do 11:30 sati rukovodio dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke zajedno s inspektoricom protupožarne zaštite zajedno s ovlaštenim službenim osobama PU Široki Brijeg i inspektoricom protupožarne zaštite MUP-a ŽZH izvršili su očevidne radnje u zgradi Gimnazije fra Dominika Mandića u Širokom Brijegu, potvrđeno nam je iz Tužiteljstva.

Po nalogu tužitelja izvršit će se potrebna vještačenja, izuzimanje video nadzora kao i druge potrebne istražne radnje kako bi se točno utvrdio uzrok nastanka požara, izjavila je za portal Jabuka.tv viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću ŽZH Široki Brijeg Petrunjela Matijević.

Podsjećamo, požar u potkrovlju zgrade Gimnazije izbio je u ponedjeljak u 18:30 sati, a vatrogasci su ga ugasili u 23:30 sati. Nastala je velika materijalna šteta, a brojne učionice uključujući zbornicu i informatički kabinet su poplivali.

jabuka.tv

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PREDSJEDNIK OPĆINSKOG VIJEĆA KRITIZIRAO ONE KOJI ODRŽAVAJU CESTE

U općinskoj vijećnici u Tomislavgradu održana je 24. redovita sjednica općinskog vijeća. Na dnevno redu našlo se 13 točaka a najviše se raspravljalo o zimskom čišćenju snijega i održavanju lokalnih cesta. Razgovaralo se i o Prijedlogu Odluke o utvrđivanju javnog interesa za izgradnju i proširenje lokalne ceste u Vinici dionica […]

Pretplatite se