U Ljubuškom predstavljen godišnjak Bilig

admin
0 0
Read Time:57 Second
U utorak navečer je u sklopu proslave dana Grada Ljubuškoga u hotelu Bigeste u Ljubuškom upriličeno predstavljanje petog broja godišnjaka Bilig koji izdaje udruga Hercegovačka kulturna baština – Bilig.

Predstavljači su bili prof. mr. sc. Ante Paponja i prof. Viktor Zubac. Nakon uvodne najave Bjanke Medić, programom je moderirala dr. sc. Ljiljana Herceg.

U glazbenim stankama su nastupili: Sofija Šaravanja, violina, VI.r. Osnovne GŠ Ljubuški koja je izvela skladbu Kuyawiak, skladatelja H.Wieniavskog uz klavirsku pratnju Marka Petkovića i pripremu prof. Ante Sliškovića i Petar Primorac, harmonika, II r. srednje GŠ Ljubuški, koji je izveo valcer La Castiglione, skladatelja N. Rica i uz pripremu prof. Danijela Lovrića.

Nazočnima se u ime udruge HKB-Bilig obratio i prof dr. sc. Ante Čuvalo prigodnim riječima te zahvalio svima koji su došli i podržali rad udruge.

Na kraju je Bjanka Medić najavila preostali dio programa Dana Grada Ljubuškoga, a potom je uslijedilo druženje okupljenih u sali hotela Bigeste.

U holu hotela je postavljena i prodajna izložba fotografija koje su rad članova Udruge a prihod je namijenjen daljnjem djelovanju HKB-Bilig. Postav će biti u hotelu izložen do 12. veljače 2024.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Duvanjski alpinist u pohodu na najviši vrh Južne Amerike

Ovaj put njegov cilj je najviši vrh Južne Amerike Aconcagua (6962 metra nadmorske visine), a do kojeg će mu trebati čak 21 dan. Alpinist Ilija Babić iz Prisoja kod Tomislavgrada s ekipom se zaputio na novu destinaciju. Ovaj put njegov cilj je najviši vrh Južne Amerike Aconcagua (6962 metra nadmorske […]

Pretplatite se