Uskoro važan izvještaj za BiH

admin
0 0
Read Time:35 Second
Izaslanstvo Europske unije (EU) u Bosni i Hercegovini pohvalila je jučerašnje usvajanje amandmana na Zakon o Visokom sudskom tužiteljskom vijeću (VSTV) te amandmana na Zakon o državnoj službi na sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH).

Također, izmjene Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranja terorističkih aktivnosti su vraćeni u redovnu proceduru.

Pomiješana slika na sjednici Doma naroda. Pozdravljamo usvajanje izmjena i dopuna VSTV-a i Zakona o državnoj službi (CSL). Očekujemo drugo čitanje Zakona o državnoj službi u veljači. Žalimo što Dom naroda nije usvojio Zakon o sprječavanju pranja novca.

Komisija uskoro izvještava o napretku u 14 ključnih prioriteta. Ključno je da BiH daje rezultate, objavilo je Izaslanstvo EU u BiH na X.com profilu.

FENA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

"Zeus" će šokirati BiH na početku veljače, a onda će zima i led odgovoriti

– Ni slučajno nemojte pomisliti da stiže rano proljeće jer prognoze, barem za sada, ukazuju na moguću jaču promjenu vremena između 6. i 29. veljače, što bi mogao biti svojevrsni vremenski šok s obzirom na to kakve ćemo temperature mjeriti idući tjedan – istaknuo je Zadro Anticiklona “Zeus” stiže iz […]

Pretplatite se