OSOBE S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU IZ LIVNA I TOMISLAVGRADA KUHALI NA GASTRO NATJECANJU

admin
0 0
Read Time:42 Second

Livno je domaćin Međunarodnog gastro natjecanja Cupi’s Spoon za osobe s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Organizator ovog natjecanja je Udruga najosjetljivijih u osposobljavanju iz Zagreba.

Jela i koktele su pravili članovi udruge Puž iz Livna i Centra Nova Nada iz Tomislavgrada. Na natjecanju je sudjelovalo 13 natjecatelja koji su se predstavljali kao kuhari ili kao koktel majstori. Cilj ovog natjecanja je osobe s invaliditetom približiti društvu u kojem živimo, i pokazati kako i oni mogu jako puno stvari napraviti na neki svoj, drugačiji način.

Anđela Krajina se predstavila s jelom od lososa i jednoglasno odnijela pobjedu. Anđela će predstavljati BIH na međunarodnom natjecanju u Zagrebu, a kao glavnu nagradu i najveći poklon za nju, dobila je odlazak u Vatikan i upoznavanje pape Franje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska i BiH danas saznaju protivnike u Ligi nacija

U sklopu Uefinog kongresa u Parizu, danas će se od 18 sati održati i ždrijeb Lige nacija koja počinje u rujnu ove godine.  Sve europske reprezentacije, uz iznimku suspendirane Rusije, bit će uključene u ždrijeb, a Hrvatska će biti nositelj u Ligi nacija A. Uz Hrvatsku, u prvoj jakosnoj skupini […]

Pretplatite se