Mostarski župnik kritizirao Grad zbog nedovoljno parking mjesta

admin
0 0
Read Time:54 Second
Grad Mostar dobio je kritike zbog, kako tvrdi župnik mostarske katedrale Marije Majke Crkve, neispunjenih obećanja.

Naime, na Svetoj misi u održanoj u nedjelju 4. veljače u 18 sati, župnik don Josip Galić kritizirao je Grad, koji je radio na uređenju šetnice pored crkve. Kako je rekao obećano im je 15 parking mjesta kod šetnice, ali po završetku radova, parking mjesta nisu napravljena.

Vjernici su se prije mogli parkirati i na bočnom prilazu crkvi, no sada na velikom parkingu nastaje veća gužva i dolazi do nesuglasica vjernika, koji se zbog problema nedostataka parkinga žale župniku.

Župnik navodi kako nije crkva odgovorna za ovaj problem, te je vjernike koji dolaze na Svetu misu moli da ne koriste automobile i da imaju strpljenja. Istaknuo je kako je crkva dala zemljište za pravljenje spomenika, pa je Grad zauzvrat mogao dati zemljište za parking.

Iz Grada Mostara nisu htjeli komentirati kritike župnika i navode o neispunjenim obećanjima. Inače, nedavno su završeni radovi šetnice pokraj crkve, uređeni su rubnjaci te je prostor popločan, a radovi su koštali više od 60.000 KM, piše Bljesak.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bjelica nakon suspenzije: Morao sam nestati 35 minuta prije utakmice. Bilo je teško

UNION BERLIN i Wolfsburg u 15:30 na berlinskom stadionu igraju utakmicu 21. kola Bundeslige. Na klupu Uniona vraća se hrvatski trener Nenad Bjelica, koji je odradio tri susreta suspenzije. Na suparničkoj strani bit će njegov sunarodnjak, bivši izbornik Hrvatske Niko Kovač. Podsjetimo, Bjelica je bio suspendiran na tri utakmice te […]

Pretplatite se