U Federaciji BiH 1. i 2. svibanj neradni dani

admin
0 0
Read Time:58 Second
U Federaciji BiH neradni dani u svibnju su srijeda i četvrtak, 1. i 2. svibnja.

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da se, prema Zakonu o praznicima, koji se primjenjuje kao federalni zakon u skladu s Uredbom o preuzimanju i primjeni saveznih zakona odnosno Zakonom o potvrđivanju uredbi sa zakonskom snagom Prvi svibanj obilježava kao međunarodni praznik rada tijekom dva dana (1. i 2. svibnja).

Obzirom da Prvi svibanj 2024. godine pada u srijedu, obavještavamo javnost da će neradni dani u Federaciji Bosne i Hercegovine biti srijeda, 1. svibanj, te četvrtak, 2. svibanj 2024. godine, navodi se u priopćenju.

U skladu s tim, tijekom praznika poslodavci, ustanove, organi uprave i druge pravne osobe neće biti otvoreni.

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike ovom prilikom želi čestitati svim radnicima Prvi svibanj, praznik rada.

Ovaj praznik je prilika da istaknemo važnost čovjeka kao najvažnijeg resursa, te se podsjetimo da je najveća vrijednost na tržištu rada upravo kvalitetna radna snaga.

Pozivamo poslodavce da poštuju prava radnika koja im garantira Zakon o radu, te da osiguraju sigurno i pravedno radno okruženje za sve zaposlene, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ponovno je došlo do poskupljenja u autoškolama

Proteklih dana ponovno je došlo do poskupljenja u autoškolama. Ako sve položite iz prvog puta, to će vas sada koštati oko 1000 maraka. Ipak, određene autoškole odlučile su zadržati stare cijene. – U pitanju je tržišna ekonomija kao u svim drugim oblastima, autoškole same i samostalno određuju cijenu svoje usluge, […]

Pretplatite se